Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Speltips England Finland 109 Oeverkoerning Haer

Speltips England – Finland 10/9: Överkörning här?

England - ett to lag

England är ett av de mest framgångsrika landslagen i världen och rankas för närvarande som fyra i FIFA:s världsranking. De har en stark trupp full av talang, inklusive spelare som Harry Kane, Raheem Sterling och Jadon Sancho. England vann sin grupp i kvalet till VM 2022 och förlorade endast en match. De kommer att vara en av favoriterna till att vinna turneringen och är obesegrade i sina senaste sex matcher.

Finland - ett lag på uppgång

Finland är ett lag på uppgång och rankas för närvarande som 58:a i FIFA:s världsranking. De har ett ungt och talangfullt lag som har gjort stora framsteg under de senaste åren. Finland vann sin grupp i Nations League 2020/21 och kvalificerade sig till EM 2020. De har vunnit fyra av sina senaste sex matcher och kommer att vara en tuff utmaning för England.

Speltips

England är den klara favoriten i denna match och bör vinna bekvämt. Finland är ett bra lag, men de har inte samma kvalitet som England. England har också en bättre matchrekord och är obesegrade i sina senaste sex matcher. Jag rekommenderar att satsa på England för att vinna till oddset 1,50.

Andra speltips

  • England vinner med 2-0: 7,00
  • England vinner med 3-0: 11,00
  • England vinner med 4-0: 17,00


Komentar